Apparaten en accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 portie
Natrium
2616.5 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
7410 kJ /
1770 kcal
Vetten
121.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Koolhydraten
141 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Suikerglazuur
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Chocoladereep likeur
15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Karamelsaus
1u. 30min